Loading Laddar...
 

Intensivkurs

Hos oss kan du få en individuellt anpassad intensivutbildning, för manuellt växlad bil eller automat.Vårt upplägg är främst avsett för dig som har kommit en bit i din körning och vill klara av körkortet på några veckor. Är du nybörjare så rekommenderar vi hellre att du lägger upp körningen på längre tid, men vill du ändå gå en intensivkurs - ring och prata med oss så hittar vi en lösning som passar dig!

När du anmäler dig till intensivkursen så får du börja med att ta en körlektion, då kan vi se vilka förkunskaper du har, och utifrån det lägga upp en plan för dig. Du anmäler dig genom att ringa eller besöka oss!

Kursen lägger vi upp på minst 3 veckor, vilket kräver goda förkunskaper i körning. Vanligaste upplägget är ca 4-5 veckor, speciellt om du ska kombinera kursen med skola/jobb och bara är ledig vissa dagar och tider. Tänk gärna igenom hur mycket tid du kan lägga på kursen, och ta med schema/arbetstider till oss när du anmäler dig. När vi har lagt en plan för din kurs så får du komma in till oss och godkänna den, då bokar vi även tid för proven på Trafikverket.

 Vårt intensivpaket:

- Digitalt teorimaterial med inläst text, filmer, interaktiva övningar, kunskapsprov mm.

  • - 25 st. körlektioner.

För aktuellt pris se Priser

 Tänk på att det tillkommer även övriga avgifter för att ta ditt körkort, t.ex. riskutbildningen och Trafikverkets avgifter för prov!