Loading Laddar...
 

Ny elev hos oss

Anmälan och bokning

Du startar med att skriva in dig på trafikskolan. Det gör du enklast genom att besöka oss, men du kan även köpa körkortstester eller startpaket i E-handeln (se ovan), då får du tillgång till vår elevcentral. På elevcentralen kan du läsa teori och boka lektioner.

Bokningen på elevcentralen är tillgänglig hela dygnet, under kontorets öppettider kan du även boka körlektioner per telefon och i receptionen.

Funderar du på vilket upplägg som passar dig bäst? 

Fördelen med att köpa ett paket är att du får ett rabatterat pris. Har du inte något teorimaterial sedan tidigare så är det bra att välja ett paket där det ingår. Vi använder oss av ett digitalt material - Körkort nu med Elevcentralen, testa här http://app.korkort.nu/

 Du får mer ut av din körlektion om du kommer väl förberedd!

Avbokningsregler. 

Avbokning av körlektion ska göras till telefon 0300-134 94 eller på elevcentralen senast kl. 13.00 vardagen före lektionstid. Vi tar inte emot avbokningar via e-post.

För sent återbud vid körlektion debiteras fullt pris. För sent återbud vid sjukdom så slipper du betala någon avgift mot uppvisande av intyg.

Vi är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) och tillämpar deras praxis för avbokning, återbetalning och reklamationer. Där kan du också läsa om vilka krav du kan ställa på oss som STR-ansluten trafikskola, se www.str.se